Casa Albets

Coneix l’equip, l’hotel i la història de Casa Albets

Som la Megan i en Joel, un matrimoni
jove que ha fet d’aquest hotel
restaurant el seu projecte de vida.

La masia de la família Albets, ubicada al municipi de Lladurs (Solsonès, província de Lleida) és un tresor patrimonial datat del s. XI que ha passat de pares a fills durant segles. Des que els Albets es van establir al Solsonès, la casa ha vist passar infinitats de vides. L’avi de la Megan Albets, Ramon Albets Joanxic, fou l’últim que hi visqué. 

És per nosaltres molt emocionant tenir l’oportunitat de fer reviure la casa de la família. En Ramon se l’estimava molt la casa, i estem segurs que si avui veiés com amb il·lusió, perseverança i molt esforç hem aconseguit fer d’Albets una casa altre cop majestuosa i pròspera; si veiés com els nostres fills, creixeran envoltats de tant amor i tanta història, al mig del paradís que va respirar ell de petit, probablement li saltarien les llàgrimes d’emoció.

El dia a dia de la nostra família és un reflex a petita escala del que hem plantejat que sigui l’empresa Casa Albets. Els valors de l’empresa són els nostres valors, els que mouen les nostres accions i decisions ja des de fa anys. Hem comprovat a través de l’experiència, que es pot viure de manera ecològica i vegana sense haver de renunciar a res. És més, vivint així, hi guanyem tots molt.

Gràcies per llegir-nos, t’esperem a Casa Albets.

Serveis

Restaurant

Una proposta gastronòmica de qualitat guardonada amb l’estrella verda Michelin i el reconeixement Bib Gourmand.

Connexió WiFi gratuïta

Accés WiFi a totes les àrees de l’hotel (zones comunes i habitacions).

Pàrquing

Situat a tocar de l’hotel, és exterior i de fàcil aparcament per tota mena de vehicles. També disposem d’espai privat per guardar bicicletes.

Piscina exterior

Piscina de fusta oberta de juny a setembre, amb dutxa i àrea de relax. Un espai de tranquil·litat amb vistes panoràmiques.

Lloguer de bicicletes

Elèctriques o convencionals, cadireta i casc. Necessària reserva prèvia de tres dies per poder garantir el servei. 

Informació turística

Des de recepció us oferim informació sobre les activitats que podeu fer a la nostra comarca. Tenim molt per descobrir!

Visita autoguiada

Un recorregut per espais emblemàtics de la casa i la finca, per conèixer el passat de la masia i l’essència que encara avui perdura.

Itinerari d’educació ambiental

Recorregut per diferents espais de la finca que posa en valor la fauna i flora que ens envolta, amb un punt especial d’observació.

Pet friendly

Els gossos/es són benvinguts sota normativa específica. Posem a la vostra disposició llitets i menjadores.

Carta de massatges

Relaxant, descontracturant, en parella… tot a punt per gaudir d’un moment únic amb els olis de massatge ecològics de Cosmètics Giura. Necessària reserva prèvia de mínim tres dies.

Activitats a la natura

Reserva la teva sessió individual o en parella per fer ioga en plena natura i viu l’experiència de la pau i la tranquil·litat en un entorn privilegiat. Reserva prèvia necessària.