Habitacions

Coneix l’equip, l’hotel i la història de Casa Albets

Les habitacions de Casa Albets són àmplies i còmodes. Conservant el caràcter rústic de la casa, incorporem les últimes tecnologies per tal de combinar confort i sostenibilitat, oferint la màxima qualitat amb el mínim impacte ambiental possible. 

Totes les habitacions de Casa Albets disposen de:

Tots els mobles de fusta estan construïts de manera artesanal amb fusta de roure de la mateixa finca, fets a Freixinet de Riner.

El matalàs està confeccionat a mà amb materials procedents de l’agricultura ecològica; làtex, cotó, fibra de coco, i fibres esponjades de cotó reciclat.

La roba de llit és igualment d’elaboració artesanal i de cotó de cultiu ecològic dissenyant a Catalunya per Koko Klim.

Els coixins estan confeccionats a mà per un artesà berguedà, Ecomatalasser, que es dedica a recuperar tècniques i materials ancestrals.

A cada habitació s’hi troben dos coixins diferents per hoste; un d’ells farcit de miraguano, una fibra natural de textura increïblement esponjosa. I l’altre, més ferm, farcit de flocs de làtex ecològic amb una barreja d’herbes aromàtiques relaxants que faciliten el descans. Ambdós coixins estan recoberts per una funda cosida a mà de cotó ecològic cultivat a Sevilla.

HABITACIÓ DE LA FONT

Doble amb bany adaptat

Aquesta habitació rep el seu nom de la font de la finca, famosa a la comarca per ser una deu de la qual mai n’ha deixat de rajar aigua, ni en èpoques de gran sequera.

En aquesta habitació hi trobem dos armaris encastats originals, així com diversos penjadors tornejats. Una altra característica de l’habitació de La Font és que hi podem trobar el paviment més antic de la primera planta.

L’habitació de La Font és àmplia i està adaptada per cadira de rodes. El lavabo està totalment adaptat; es pot entrar dins la dutxa amb la mateixa cadira, disposa d’un seient especial i agafadors, la pica té també un disseny especial per poder aproximar-s’hi al màxim i rentar-se cara, mans o dents còmodament.

Disposa d’un llit doble i d’un ampli sofà.
L’habitació té una superfície de 26,72 m2.
La finestra té vista a nord.

HABITACIÓ DELS FORNS

Doble

El nom d’aquesta habitació fa referència a un dels punts d’interès més emblemàtics de la finca. Ben a prop de la casa hi podem trobar encara els forns de calç on s’hi va coure la calç utilitzada en la construcció de la masia. El terra mostra l’antiga distribució d’aquesta habitació, ja que la reforma ha conservat el paviment antic.

Disposa d’un llit doble.
L’habitació dels Forns és la més gran del primer pis, amb un total de 26,83 m2.
Té dues finestres, una amb vista a oest i l’altra amb vista a nord.

HABITACIÓ DE LA MELOSA

Doble

Aquesta habitació rep el nom d’una petita casa que es troba enmig del bosc d’Albets, ara per ara deshabitada. La Melosa antigament es trobava rodejada de camps de cultiu en terrasses que encara s’intueixen en el relleu del paisatge.

L’habitació de la Melosa és àmplia i majestuosa, amb un sostre alt a dues aigües.

Disposa d’un llit doble.
L’habitació té una superfície de 23,76m2.
La finestra de l’habitació de La Melosa té vista a nord.

HABITACIÓ DE L'HEREU

Doble amb balcó

Aquesta ha sigut l’habitació dels hereus Albets durant generacions. L’últim hereu que hi visqué fou en Ramon Albets Joanxic, pare de l’actual propietari de la casa.

A l’habitació de l’Hereu hi podem trobar unes pintures originals al sostre que, junt amb les de l’escala de la masia, són les úniques de tota la casa que han arribat fins al dia d’avui. La finestra del bany de l’habitació de l’Hereu és la més antiga de la casa, que destaca per tenir un ampit de pedra senzill, fet que en delata l’antiguitat.

L’habitació de l’Hereu és la més genuïna de l’hotel, ja que no s’hi han fet canvis ni en la distribució ni en l’ús; sempre ha sigut una destacada habitació.

Disposa d’un llit doble.
L’habitació té una superfície de 21,22 m2.
Té un balcó amb grans finestres, amb vista a l’era d’Albets. Aquesta gran obertura aporta una gran lluminositat a l’habitació.

HABITACIÓ DE LA BAUMA

Doble de dos llits

El nom d’aquesta habitació fa honor als orígens de la família Albets. Diu la llegenda que quan els primers Albets s’establiren a la finca venint del nord d’Europa, ho feren habitant una petita bauma (una cova natural). Per adequar-la convenientment, varen construir-hi un mur de pedra amb una porta per tapar-ne l’obertura frontal. Aquest primitiu habitatge ha arribat fins als nostres dies en un raonable estat de conservació, i és un dels elements de més interès de la finca.

La disposició de les finestres d’aquesta habitació fa que en el moment de la posta de sol aquesta s’inundi de càlids colors.

Disposa de dos llits dobles.
L’habitació té una superfície de 33,35 m2.
Les dues finestres de l’habitació estan orientades a oest i a nord.

HABITACIÓ DE LES FRAUS

Doble de dos llits amb banyera

El nom d’aquesta habitació es refereix a un dels elements geològics més impressionants de la finca, una formació rocosa excavada durant milers d’anys per l’aigua. Les Fraus d’Albets són especialment boniques en època de pluja quan es veu i se sent caure l’aigua per les seves roques multicolor. Són realment un espectacle sensorial.

Disposa de dos llits dobles.
Hi trobem també una banyera exempta integrada a la mateixa habitació.
L’habitació disposa també d’una claraboia que aporta lluminositat i permet veure el cel estrellat des del llit.
L’habitació té una superfície de 30,87m2.
Té vista a nord.

HABITACIÓ DEL PI GROS

Junior suite amb banyera

Aquesta habitació deu el seu nom a l’habitant més emblemàtic de l’obaga d’Albets, una espectacular pinassa (Pinus Nigra) de gran alçada que l’avi de l’actual propietària decidí no tallar fa més de cents anys, ja que ja llavors era el de més grans dimensions d’aquell bosc.

Una altra característica d’aquesta habitació és l’alt sostre a dues aigües que li dóna un impactant aspecte majestuós.

Disposa d’un llit doble.
Hi trobem també una banyera exempta integrada a la mateixa habitació.
L’habitació té una superfície de 29 m2.
L’element més singular d’aquesta espectacular habitació és el gran finestral que la presideix i que dóna accés a un balcó amb vista a l’era d’Albets. Antigament, servia per a pujar el gra a l’últim pis de la casa, al graner. Encara avui es pot veure la politja que es troba ancorada a la façana, just per sobre del finestral, i que servia per a pujar el gra.

HABITACIÓ DE LA CASETA DEL PA

Junior suite amb jacuzzi

Aquesta habitació és especialment privilegiada per tenir l’antic forn de pa de Casa Albets presidint l’entrada.

Perfecta per ocasions especials, disposa d’un jacuzzi per dues persones i d’un gran festejador amb vistes infinites.

Disposa d’un llit doble king-size.
Hi trobem també una banyera exempta d’hidromassatge integrada a la mateixa habitació.
L’habitació té una superfície de 30,5 m2.
Disposa d’una zona d’estar just davant de l’antic forn de pa de Casa Albets.
Amb vistes privilegiades d’un gran finestral que dóna una bonica lluminositat a tota l’habitació.

HABITACIÓ DE L'ERMITA

Junior suite amb jacuzzi i terrassa

Aquesta habitació deu el seu nom a una església romànica ubicada a la mateixa finca d’Albets. Un indret molt especial i amb molta història.

L’habitació de l’ermita és la més gran i especial de l’Hotel Casa Albets. Amb tots els luxes per gaudir d’una estada inoblidable.

Disposa d’un llit doble king-size.
Hi trobem també una banyera d’hidromassatge integrada a la mateixa habitació.
L’habitació té una superfície de 37,5 m2.
Amb una acollidora i lluminosa zona d’estar, just davant d’uns grans finestrals que donen accés a la terrassa.
Amb vistes privilegiades d’un gran finestral amb vista a la posta de sol.
Disposa de terrassa privada.