Restaurant

Proposta gastronòmica

A Casa Albets oferim una cuina saludable, elaborada principalment amb ingredients ecològics, alguns procedents del nostre hort, i amb propostes d’alt valor gastronòmic que combinen gustos tradicionals amb idees més innovadores i inspiracions d’altres cultures.

Una cuina que satisfà als paladars més exigents i apta per a tots els gustos, guardonada amb una estrella verda Michelin i el distintiu Bib Gourmand.

  • Estem oberts tant per client de l’hotel com per al públic general
  • Acceptem grups
  • Obrim per sopar de 19:30 a 22:30h sempre que l’hotel estigui obert (habitualment de dijous a diumenge)
  • Obrim per dinar de 13.30 a 15:00h els dissabtes i diumenges.
  • És necessari reservar
  • Tenim opcions sense gluten
  • Acceptem gossos
  • La nostra proposta és un menú amb 3 opcions que inclou entrant, principal, postres i aigua per 35,5 €/persona

Espais

Comptem amb tres espais diferenciats:

El restaurant

 Un ampli espai interior ampli i acollidor amb llar de foc i mobles elaborats amb fusta de roure de la mateixa finca.

El cobert

Un espai semi exterior amb vista a la posta de sol, parets de pedra i il·luminació nocturna ideal per als dinars i sopars d’estiu.

La terrassa nord

Amb les millors vistes panoràmiques per gaudir dels esmorzars a l’estiu.

Celebracions

Celebra els moments més especials amb nosaltres. Bodes, comunions, batejos, aniversaris… Casa Albets t’ofereix un entorn únic i unes instal·lacions que poden adaptar-se a tota mena de celebracions. Fem menús a mida, sempre seguint l’essència de la nostra cuina, caracteritzada per una proposta 100% vegetal, ecològica i de proximitat.

Hort

Sabies que moltes de les hortalisses i algunes de les fruites que servim al nostre restaurant procedeixen del nostre hort ecològic? L’any 2020 vam començar a cultivar un petit tros de terra situat davant l’era de l’antiga masia. Poc a poc, hem anat ampliant aquest espai per incloure una varietat més àmplia d’espècies. Seguim acurades tècniques d’agricultura ecològica regenerativa que afavoreixen el creixement dels nostres carbassons, albergínies, tomàquets, … mentre potenciem la biodiversitat de l’hort i del seu entorn.